Sponsors


Zonder sponsors is het niet mogelijk om onze doelstellingen te realiseren en kinderen de hulp te bieden die zij verdienen. Lees hieronder meer over onze structurele sponsors of klik door naar onze gewaardeerde donateurs:


sponsors_rijnweekRijnweek

De Rijnweek is een van de grootste gratis festivals van Nederland. Ieder jaar opnieuw staat Rhenen in de eerste week van juli weer in het teken van de feestweek. Het is een evenement voor alle leeftijden. Van Hollandse muziek tot Dance, iedereen is welkom! In 2014 en 2015 organiseerde het Sterrenfonds in samenwerking met Rijnweek het Sterrenfonds Zomerfeest. Honderden ernstig zieke kinderen zijn die middag met het hele gezin te gast voor een feestelijk muziekprogramma.

Naar website

logo_ez2xsez2xs

Het Sterrenfonds is opgezet in een moderne manier van werken. Een kleine staf, vrijwilligers door het land, entertainmentbedrijf Rocket als centraal post- en telefoonadres en geen vast kantoor. Kostenefficiënt en flexibel, maar met een eigen problematiek. Want hoe houd je met elkaar zicht op de voortgang van de werkzaamheden, de projecten, de documenten waar je allemaal in en mee werkt, het adresbestand…? Heel spontaan heeft ez2xs het Sterrenfonds een uniek pakket aangeboden. Zonder uitgebreide instructie is het systeem gevuld en in gebruik genomen. Beveiligd en wel. Met recht EasyToAcces! Lees meer over de software van ez2xs.

Naar website

logo_kivitsdrunenKivits-Drunen BV

Kivits-Drunen BV is een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld van traditionele grossier in aardappels, groenten en fruit tot een hoogwaardige logistieke dienstverlener en partner in Supply Chain. Kivits-Drunen BV richt zicht in haar logistieke dienstverlening voornamelijk op voedingsmiddelen die gekoeld behandeld moeten worden. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele instelling, punctualiteit en (lever)betrouwbaarheid. Sinds december 2012 verzorgt Kivits Drunen BV het transport en opslag voor het Sterrenfonds. Het ophalen van producten voor het KinderKerstPakket, het wegbrengen van sponsormaterialen voor een evenement, niets is hen teveel. En vanaf de zomer van 2013 rijdt er zelfs een oplegger voorzien van Sterrenfonds reclame door heel Nederland! Klik hier om naar de site van Kivits-Drunen BV te gaan.

Naar website

logo_wineGeoffrey Wijn

Geoffrey werkt graag in het centrum van gebeurtenissen, die hij dan direct vertaalt in een reactie op het doek. Op die inspirerende wijze ondersteunt Geoffrey het Sterrenfonds. Bijvoorbeeld door het maken van speciale kunstwerken tijdens een evenement, die ter plekke geveild worden. Maar ook door een schilderij te maken voor de unieke Sterrenfonds wenskaart, waarvoor Geoffrey ook het drukwerk regelt. Het Sterrenfonds prijst zich erg gelukkig zo’n sponsor. Klik hier om naar de site van Geoffrey Wijn te gaan.

Naar website

Klik & Steenklikensteen-logo-web

Bij Klik & Steen kun je terecht voor alles wat met websites en webshops te maken heeft. Onze ervaren designers zorgen voor een oogverblindend en werkend design, onze ontwikkelaars bouwen alles op maat en onze online marketing specialisten zorgen voor traffic en conversie. Daarnaast zorgen wij voor een veilige en betrouwbare hosting omgeving en bovendien profiteer je van een snelle support service daar waar nodig.

Naar website

Fingerspitz

Het internet marketing bureau Fingerspitz heeft voor het Sterrenfonds de Google advertentie campagne gerealiseerd. Klik hier om naar de site van Fingerspitz te gaan.

Naar website

logo_printmanPrintman

printman BV ontzorgt en adviseert relaties bij alle vormen van drukwerk in Europa. Van fysieke inkoop tot aansturing en beheersing van drukwerkprocessen inclusief het vervolgtraject: fulfilment, inpakken, kokeren, sealen, personaliseren (laser & inkjet) & postverzending. printman realiseert bij klanten: kostenbesparing, verhoging van het kwaliteitsniveau en procesverbetering. Klik hier om naar de site van printman te gaan.

Naar website

logo_vipinternetVIP Internet

VIP Internet richt zich als Internet Service Provider op de zakelijke en particuliere markt. Onze kerndiensten zijn webhosting en domeinnaamregistratie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: een hoge uptime, een snelle verbinding en een goede helpdesk zijn onze sterke punten. Klik hier om naar de site van VIP te gaan.

Naar website

De Telegraaf

Jaarlijks wordt de Telegraaf Puzzelactie in het teken van goede doelen gezet. In 2012 was het Sterrenfonds een van de begunstigden en ontvingen we een prachtige cheque. Klik hier om naar de site van de Telegraaf te gaan.

Naar website