Help mee!

Sterrenfonds laat kinderen kind zijn!

Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug…

Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug…

Doneer nu

PARTICULIER

Iedere donatie is welkom bij het Sterrenfonds. Met wat u kunt missen, geven wij de kinderen die dat nodig hebben een steuntje in de rug. Daarom zijn er allerlei mogelijkheden om het Sterrenfonds, en dus de kinderen voor wie het bedoeld is, verder te helpen.

STERRENBAROMETER

Alle donaties onder € 1.000,- dragen bij aan de SterrenBarometer. De SterrenBarometer spaart geld voor een project dat het Sterrenfonds een warm hart toedraagt. Heeft de barometer zich gevuld, dan wordt het project uitgevoerd. Dat laten wij u dan ook weten. Op deze website vindt u vervolgens het resultaat van het project waaraan u heeft bijgedragen. Bekijk hiernaast de stand van de SterrenBarometer van dit moment.

PARTICULIER DONATEUR

Voor maar € 25,- per jaar bent u al donateur van het Sterrenfonds. We houden u dan, als u dat wilt, via de digitale nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen en projecten die het Sterrenfonds steunt. Wilt u, samen met het Sterrenfonds, Kinderen kind laten zijn? Klik dan hier voor het donateurformulier.

VRIENDENLOTERIJ

De Vriendenloterij is de loterij met een hart voor goede doelen en verenigingen in Nederland. Speel mee voor het Sterrenfonds en maakt zelf elke week kans op grote geldprijzen!
Meespelen voor het Sterrenfonds is heel eenvoudig. Klik hier om direct uw loten te bestellen. De kosten voor een lot bedragen € 2,05 per week. Het Sterrenfonds wint in ieder geval, want elke maand ontvangen wij 50% van het bedrag dat u de loterij betaalt.

Als u al meespeelt met de Vriendenloterij, dan kunt u ook voor het Sterrenfonds spelen. Klik hier voor de brief om de Vriendenloterij te laten weten dat het Sterrenfonds vanaf nu uw goede doel is. U de prijzen, wij uw goede doel!

BEDRIJVEN

Iedere donatie is welkom bij het Sterrenfonds. Hier vindt u meer informatie over de doelen die wij op dit moment steunen. Graag geven wij dit soort projecten met het bedrijfsleven vorm. In een samenwerkingsvorm die alle partijen ondersteunt. Als onderdeel van uw communicatieplan of onderdeel van het MVO beleid. Wilt u de mogelijkheden bespreken, dan bent u van harte welkom contact op te nemen via telefoonnummer 0418-576058 of klik hier voor het contactformulier. Wilt u los van deze informatie een bijdrage overmaken, dan kunt u dat doen op rekeningnummer NL22 ABNA 0472 5823 21 t.n.v. Sterrenfonds te Waardenburg.

MAATWERK

Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug. Bekende Nederlanders zetten zich in voor die kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Door hun eigen inbreng, door materiaal te organiseren en door geld te werven. Daarbij kunt u ze helpen. Samen met het Sterrenfonds kunt u een project adopteren. Kunt u geld werven bij een jubileum, een relatie-evenement of met de persoonlijke inzet van uw medewerkers. Ook de fysieke bijdrage is daarbij vaak belangrijk. Bent u geïnteresseerd in de projecten die het Sterrenfonds op dit moment ondersteunt, klik dan hier. Naast deze SterrenMenukaart hebben we nog een keur aan andere doelen die op ondersteuning wachten. Samen met u selecteren we graag een passend doel. Waarbij we u ook graag behulpzaam zijn bij het ontwikkelen van fondswervende ideeën, passend bij uw organisatie. Als onderdeel van uw communicatieplan of onderdeel van het MVO beleid. Wilt u de mogelijkheden bespreken, dan bent u van harte welkom contact op te nemen via telefoonnummer 06-15499345 of klik hier voor het contactformulier.

DONATEUR

Persoonlijk, met uw team of afdeling kunt u natuurlijk ook donateur worden voor maar € 25,- per jaar. We houden u dan, als u dat wilt, via de digitale nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen en projecten die het Sterrenfonds ondersteunt. Wilt u, samen met het Sterrenfonds, Kinderen kind laten zijn? Klik dan hier voor het donateurformulier.